Vælg en side

Magistrenes A-kasse har fokus på de højtuddannede og akademikerne. Det er en A-kasse du skal vælge hvis du har en højere videregående uddannelse. Er du studerende kan du med fordel melde dig ind mens du studerer, da det er gratis at være medlem af MA A-kasse som studerende. Jo før du melder dig ind jo bedre, da du slipper for karensmåneden og får direkte adgang til 14.473 kr. hvis du har været medlem i mindst ét år inden du afslutter din uddannelse.

Magistrenes a-kasse, MA Kasse eller MA a-kasse?

Det oprindelige navn fra 1974 er Magistrenenes A-kasse, men  bliver forkortet MA. I virkeligheden er MA kassen mere end bare en a-kasse. MA har hovedsæde på Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg. Her kan du udover sædvanlig rådgivning om ledighed også få individuel sparring, blive en del af netværksaktiviteter og få rådgivning om pension. Der er forlængede åbningstider mandag til torsdag fra 8.30-21.00 hvor du blandt andet har mulighed for at benytte Mas møderum, printer og kaffemaskine, samt adgang til webdirect fra KOB til uopfordrede ansøgninger.

Udover hovedkonteret i København har MA også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg.  Her er åbningstiderne ikke ligeså fleksible, omend du har adgang til de samme ydelser indenfor rådgivning.

[thrive_leads id=’401′]

Hvorfor skal du vælge Magistrenes a-kasse?

Når du vælger at blive medlem af MA A-kasse, er det for at få sparring på et højt niveau. De er vant til at se ansættelseskontrakter fra større firmaer og specialiserede områder og kan derfor give dig en god individuel rådgivning, som du måske ikke finder andre steder. En af de vigtigste værdier for MA er at have et højt fagligt fællesskab.

Når du er højtuddannet er det vigtigt at din a-kasse forstår dine behov, så deltag i de faciliteter, der bliver stillet til rådighed af MA så du er klar til arbejdsmarkedet hurtigere. MA er eksperter i freelance, projektansættelser og selvstændig virksomhed.

Hvem kan blive medlem?

Magistraternes Arbejdsløshedskasse er primært for de højtuddannede og er er specialister på humaniora, naturvidenskab, samfundsvidenskab, it, kommunikation, sundhed, psykologi og pædagogik. De ansatte i MA er selv akademikere.

Hver måned sættes der fra MA en Ipad på højkant (værdi ca. 4.000 kr.) blandt alle nye medlemmer så tilmeld dig i dag – vinderen får direkte besked!

Vælg MA A-kasse lige her