Vælg en side

Der findes 29 statsanerkendte A-kasser i Danmark. Det vil sige, at der er rimelig mange A-kasser at vælge imellem, selvom vi kun er 5,5 millioner indbyggere i Riget. Vi bliver også bombarderet med masser af reklamer hver dag, så det gør valget endnu sværere.

Heldigvis er der A-kasser, der er tilegnet til forskellige segmenter. Det vil sige, at arbejder du i en bestemt branche eller har du en bestemt karriere, så findes der også en A-kasse der passer netop til dig. CA A-kasse er en A-kasse til folk indenfor business, ledelse og økonomi. Medlemstallet er på 35.000 medlemmer, og der er flere og flere der melder sig ind. Medlemmerne i CA A-kassen er ofte folk med højere uddannelse.

CA A-kasses medlemmer arbejder hovedsageligt på det private marked og har en akademisk uddannelse, typisk indenfor business, økonomi eller handel.

Grunden til at der er mange akademikere, som er netop indenfor disse fag, der melder sig ind i CA A-kasse skyldes udviklingen. Som medlem hos CA A-kasse, så får du nemlig rig mulighed for udvikling. Det gælder både karriere udvikling, men også personlig udvikling. Man kan sige, at du ikke står stille, når du er medlem hos CA A-kasse.

Desuden er der også en hel masse faglige møder, som man kan deltage i, og det er selvfølgelig gratis. De faglige møder er ofte en form for foredrag indenfor ledelse, strategi, økonomi, marketing, handel osv. Det er ikke kun møderne som er gratis, men også kurserne og de mange udviklingsbaserede workshops er gratis.

Selvom denne A-kasse lyder som noget meget dyrt, så er det slet ikke i den høje ende. De mange muligheder og gratis fordele som medlem, er det hele værd. Heldigvis kan du også selv sammensætte din egen pakke, så du får lige præcis det du gerne vil have. Det skal siges, at med de mange fordele, så gør CA A-kassen også et stort arbejde, så du får lettere adgang til dine drømmejobs.

A-kassens kontorer er henholdsvis i København(Gentofte) og i Århus. De står altid klar på telefonen eller på email, hvis du har yderligere spørgsmål. Har du derimod tænkt dig at tilmelde dig, så kan det klares hurtigt online, så det er ikke noget med at sende papirer frem og tilbage.

Leder du efter en billig A-kasse med rig mulighed for udvikling, både karrieremæssigt og på personlig plan, så er CA A-kasse en fantastisk A-kasse til akademikeren. Er du indenfor business, handel, økonomi, marketing mm. så bør du kraftig overveje denne A-kasse, der hjælper med at bygge broen til dine drømme.