Vælg en side

Jeg faldt over denne her artikel på b.dk – og kunne ikke lade være med at kommentere på den i form af et blogindlæg her på fagoreningogakasse.dk. Artikllen er skrevet af Michelle Hviid, og kan findes her: http://www.b.dk/kronikker/hvad-ville-jeg-goere-hvis-jeg-var-arbejdsloes.

Det er tilsyneladende en kvinde, der ingen forstand har på økonomi, og som elsker at bidrage til velfærdssamfundet – og hendes version og historie på hvad hun ville gøre, såfremt hun skulle gå hen og blive arbejdsløs.

Grundlæggende synes jeg hendes livssyn er fantastisk – at hjælpe andre mennesker når man er arbejdsløs i form af rengøring, madlavning, maling og meget andet for derved at skabe sig et netværk for at kunne få et job gennem dette. Formålet er jeg på ingen måde uening i, men midlet og hvordan man bedst kan motivere sig selv og sørge for man kommer tilbage på arbejdsmarkedet er jeg langt fra sikker på er den rigtige for alle. Det kræver i hvert fald ekstremt meget overskud som de færreste ledige har.

Om ikke andet er hendes inspiration til  dig givet videre – giv den gas!