Vælg en side

Jo mere erfaring des bedre er det, og netop erfaring, ja det kan Min A-kasse godt prale af. Min A-kasse blev nemlig stiftet i året 1914, hvilket gør A-kassen til en af de ældste A-kasser i Danmark. Min A-kasse har over 44.000 medlemmer, som kan tage en personlig snak med rådgiverne i de mange kontorer rundt omkring i landet.

Udover at være en gammel A-kasse, så er Min A-kasse også en af de A-kasser, der har flest tilfredse medlemmer. Det betyder blandt andet at kunden føler sig i centrum, samt en god og venlig betjening altid er sagen hos Min A-kasse. Den høje tilfredshed kan selvfølgelig også skyldes prisen hos Min A-kasse, for det er nemlig en af de billigste A-kasser i Danmark. Det er vigtigt at pointere, at Min A-kasse er en A-kasse for alle lønmodtagere uanset branche og uddannelse.

Det ser ud til at Min A-kasses værdier hjælper folk videre. De er faste i deres tro på at den bedste hjælp, er hvis man hjælper et medlem til selvhjælp. Derfor ser du ofte mange rådgivninger, hvor man får styrket selvværdet og får en fantastisk personlig udvikling. ”Hjælp til selvhjælp” er udtrykket, som de først og fremmest fokuserer og implementerer i Min A-kasse.

Min A-kasse har også et godt ry, blandt andet fordi de er billige og effektive. Prisen afspejler i dette tilfælde ikke kvaliteten, da Min A-kasse har en kæmpe medlemstilfredshed. Det betyder, at selvom Min A-kasse har landets billigste kontingenter, så er effektiviteten meget høj. Desuden ser Min A-kasse ikke kun på enkelte ting, men i helheder. Det giver et bedre overblik og som resultat får man også meget bedre løsninger, på eventuelle irriterende situationer.

Da Min A-kasse tænker i helheder, så betyder det også at de tænker langsigtet. Det vil sige, at de ikke sender dig videre uden at tænke flere trin fremad. Er du måske arbejdsløs og skal have et nyt job, så er det bedst at løsningen er langvarig, frem for at det er en klippe/klistre løsning. Det hjælper medlemmer på alle måder, og det er nok også grunden til den store tilfredshed blandt medlemmerne.

Sidst men ikke mindst, så er Min A-kasse åben for gennemsigtighed. På den måde, så kan alle se igennem Min A-kasse. Der er derfor ikke noget skjult, men alt er åbent for de nysgerriges øjne. Deres service, priser mm. er ikke nogen hemmelighed, men er som sagt frit tilgængeligt for eksisterende, men også potentielle medlemmer.

Min A-kasse kommer derfor til at tilbyde billigere og billigere A-kasse, men stadig bibeholde deres kvalitetsniveau, som gør deres medlemmer tilfredse. Det er nemt og billigt, hvis man gerne vil blive medlem af Min A-kasse. Det hele kan gøres online – klik her.