Vælg en side

Mange lønmodtagere og funktionærer vil gerne have en fagforening og A-kasse med fordele. Det er lige hvad Det Faglige Hus giver dig. Det Faglige Hus er både en fagforening og A-kasse, der giver dig mange personlige fordele. Desuden, så støtter Det Faglige Hus ikke noget bestemt parti, da de mener at politiske tanker er forbeholdt den individuelle person.

Startskuddet til Det Faglige Hus, som vi kender i dag, startede i 1988. Det var kun tekniske funktionærer der blev optaget, men efter ti år, nemlig i 1998, så blev navnet ændret til Det Faglige Hus. Nu optager man en bred skare af medlemmer, og medlemstallet er kraftigt stigende. Det Faglige Hus forventer derfor et medlemstal på 90 tusind medlemmer, når 2011 er omme.

Det Faglige Hus er ikke kun en fagforening og A-kasse med fordele, men det er også en billig løsning. Det Faglige Hus har nemlig så at sige, specialiseret sig i billige løsninger. Det giver dig som medlem flere penge i hånden, samt at du får en hel masse personlige fordele til rådighed. Det er blandt andet billeje, hoteller, ferieboliger og ikke mindst interiør, som du kan spare penge på, hvis du altså bliver medlem af Det Faglige Hus. Det er altid dejligt med ekstra personlige fordele, som man kan bruge til noget. Det er derfor et ekstra plus i bogen til Det Faglige Hus, at de giver deres medlemmer disse gode fordele.

Det skal siges at Det Faglige Hus rummer fire faglige organisationer og en A-kasse. FK/TS, Fagforeningen Danmark, 2B – Bedst og Billigst samt Foreningen Danske Selvstændige er de fire fagforeninger i Det Faglige Hus. Selve A-kassen hedder Det Faglige Hus A-kasse.

Det er også altid rart, at ens fagforening og A-kasse er tæt på. Det Faglige Hus har 9 kontorer i hele landet. Hovedkontoret er i Esbjerg, men underafdelingerne ligger spredt rundt i landet. Der er en underafdeling i følgende byer: Kolding, Århus, Herning, Aalborg, Odense, Ringsted, København og Hillerød. Bor du derfor tæt på disse byer, så kan du nemt og hurtigt få personlig kontakt.

Det Faglige Hus råder også over næsten 300 medarbejdere, og specialister er der mange af i Det Faglige Hus. Der er blandt andet advokater, jurister, socialrådgivere og sagsbehandlere. Derfor tager de godt hånd om deres medlemmer, så de altid kan yde en fantastisk service.

Har du derfor lyst til at få en masse personlige fordele, og samtidig have et af de billigste A-kasser med fagforening i Danmark, så er Det Faglige Hus lige noget for dig. Det er meget let at melde sig ind, og det koster heldigvis ikke en formue. Klik her for at læse mere om Det Faglige Hus.